Këto janë koncertet e rradhës ku do të performojë Enca!

enca1

Enca ka nisur që në 1 Korrik turneun e kësaj vere. Ditët dhe mbrëmjet kanë qënë me shume angazhime dhe performanca live në vende të ndryshme në Shqipëri Kosovë e më gjerë. Kjo javë që sapo ka nisur do të jetë një javë intensive për Encën. Që nga dita e martë dhe deri ditën e shtunë ajo do të jetë duke performuar në Ulqin, Durrës, Ferizaj, Pejë dhe Prizren.

Ja ku mund ta gjeni Encën gjatë kësaj jave:

Enca Summer Tour

Ulqin – Fama – 19 Korrik
Durres – Bonita – 20 Korrik
Ferizaj – Diamonds – 21 Korrik
Peje – Bahce – 22 Korrik
Prizren – Kristal – 23 Korrik

ENCA & DJ DUST