Si zgjaten duart e fansave drejt Encës!

ENCA

E re në moshë, por tashmë u bë një karrierë e gjatë artistike. Enca ka arritur tashmë padyshim majat, përsa i përket pëlqyeshmërisë dhe popullaritetit që ka fituar.
E gjen të vështirë sot ekzistencën e një njeriu shqiptar që nuk e njeh, e të mos flasim pastaj edhe për fansat e huaj të saj.
Popullariteti i krijuar mund të matet padyshim me klikime në YouTube, në numrin e lartë të fansave në rrjetet sociale, e mbi të gjitha një foto vlen sa njëmijë fjalë!
Mund të matet edhe kështu:

https://www.instagram.com/p/BFtfVzakvzB